ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Παναγιώτης Τζοϊτης | Τοποθέτηση & Συντήρηση Ξύλινων Δαπέδων Ηλιούπολη Αττική


Τα ξύλινα δάπεδα μετά από κάποια χρόνια χρειάζονται εργασίες συντήρησης, όπως είναι το τρίψιμο και το γυάλισμα της επιφάνειας τους προκειμένου να φαίνονται όμορφα, σαν καινούρια και να παρατείνουμε την ζωή τους για πολλά χρόνια.

Εκτός από τις φυσικές φθορές, γρατζουνιές, αποχρωματισμούς και απολέπιση, πολλές φορές δημιουργούνται προβλήματα από υγρασία, με αποτέλεσμα τη διάβρωση έως και την καταστροφή τμήματος του δαπέδου.
 

 

 
 

 
 
 
ΤΡΙΨΙΜΟ ΔΑΠΕΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ

Όσο επιβαρυμένη όμως και να είναι η εικόνα του ξύλινου δαπέδου σας, η επιχείρησή μας “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την άμεση επισκευή ή συντήρησή του προσφέροντάς σας εγγυημένα αποτελέσματα.
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τρίψιμο χωρίς σκόνη
  Γυάλισμα
  Βάψιμο
  Επισκευή δαπέδων
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να εκτιμήσουμε την έκταση της ζημιάς στο ξύλινο πάτωμα σας χωρίς κάποια επιβάρυνση. Στην συνέχεια προχωρούμε στην ενημέρωσή σας και προβαίνουμε σε όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες προκειμένου το ξύλινο δάπεδο σας να γίνει σαν καινούριο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί να πραγματοποιήσει την άριστη και άμεση επισκευή - συντήρηση του ξύλινου δαπέδου σας, ώστε να μπορείτε να χαίρεστε το ξύλινο πάτωμα του χώρου σας.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ