ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

 
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ
Παναγιώτης Τζοϊτης | Τοποθέτηση & Συντήρηση Ξύλινων Δαπέδων Ηλιούπολη Αττική


Το ξύλο ακτινοβολεί ζεστασιά, έχει μια ασύγκριτη γοητεία κι εμπλουτίζει το χώρο όσο τίποτε άλλο. Καμία λεπτομέρεια δεν αφήνει το σημάδι της στο εσωτερικό του σπιτιού, όσο η ξύλινη σκάλα.

Η επιχείρησή μας “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής,  χάρη στην μακροχρόνια πορεία της το χώρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή ξύλινης σκάλας επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

 

 
 

 
 
 
Με μεράκι και φαντασία ανταποκρινόμαστε πλήρως ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις, πάντα μοναδικές για τον κάθε χώρο είτε είναι δομημένες αποκλειστικά από μασίφ ξυλεία είτε πρόκειται για ξύλινη επένδυση σκάλας από μπετόν ή σίδηρο.

Μπορούμε να σας προτείνουμε κατασκευές σκάλας σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Μοναδικές λύσεις που εκτός από χρηστικές οι ξύλινες σκάλες θα αποτελούν ένα όμορφο “κόσμημα” για τον χώρο σας.

Κάθε δημιουργία είναι ειδική κατασκευή, αντιπροσωπεύει τη δική σας αισθητική και ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Κατασκευάζουμε μοναδικές σκάλες εσωτερικού χώρου, συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας υλικά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σε όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε εγγυημένη ξυλεία από αξιόπιστους εμπόρους ώστε να σας εξασφαλίσουμε κατασκευές που θα αντέξουν στην διάρκεια του χρόνου.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ