ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Παναγιώτης Τζοϊτης | Τοποθέτηση & Συντήρηση Ξύλινων Δαπέδων Ηλιούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο των ξύλινων δαπέδων, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες λύσεις επένδυσης δαπέδων, που ανταποκρίνονται σε κάθε αισθητική και λειτουργική απαίτηση οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε για να μελετήσουμε το χώρο σας, στη συνέχεια ακούμε τις επιθυμίες σας και τέλος δημιουργούμε διαχρονικά ξύλινα πατώματα που θα ταιριάξουν στο χώρο σας και θα του προσφέρουν ιδιαίτερη ζεστασιά.
 

 

 
 
 
 
ΔΑΠΕΔΑ ΜΑΣΙΦ
 
 
 
ΔΑΠΕΔΑ ΜΑΣΙΦ

Τα δάπεδα μασίφ, αποτελούν μία διαχρονική και ταυτόχρονα μοντέρνα επιλογή, αγαπημένο υλικό με μοναδικό χαρακτήρα, φυσική δομή και χρώμα. Χρησιμοποιούνται εδώ και εκατοντάδες χρόνια και έχουν αποδειχθεί ως η πλέον στιβαρή και αξιόπιστη πρόταση για δάπεδο. Η μεγάλη γκάμα ξύλων που χρησιμοποιείτε, καλύπτει κάθε κατασκευαστική και αισθητική απαίτηση.
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
  Υψηλή αισθητική
  Υλικό φυσικό & φιλικό στον άνθρωπο
  Εξαιρετικές θερμομονωτικές & ηχομονωτικές ιδιότητες
  Ιδανικό για ενδοδαπέδια θέρμανση 
  Μεγάλη διάρκεια ζωής - αντοχή στις καταπονήσεις
  Ζεστό στην αφή
 
ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE
 
 
 
ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Τα δάπεδα laminate αποτελούν μία πρακτική και ανθεκτική λύση εξασφαλίζοντας άνεση, συνθήκες υγιεινής, ευκολία στη συντήρηση καθώς και απεριόριστες αισθητικές επιλογές. Είναι κατάλληλο για ανακαινίσεις αφού μπορεί να καλύψει το παλιό πάτωμα όπως μάρμαρο, πλακάκι και μωσαϊκό χωρίς να χαλάσει το προϋπάρχον δάπεδο.
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
  Γρήγορη τοποθέτηση
  Απίστευτη ποιότητα
  Πολύ εύκολη συντήρηση
  Μοιάζει σαν αληθινό ξύλο
  Δυνατότητα μερικής αντικατάστασης
 
ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΔΑΠΕΔΟ
 
 
 
ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΔΑΠΕΔΟ

Το προγυαλισμένο δάπεδο είναι ένα ξύλινο δάπεδο τρικολλητό για μεγαλύτερη σταθερότητα. Παράγεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και φινιρίσματος ενώ ενδείκνυνται για όλους τους χώρους. Το εν λόγω δάπεδο μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία ενώ η ανθεκτικότητά του σας κάνει να απολαμβάνετε το δάπεδο τον ονείρων σας για πολλά πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
  Εύκολη & γρήγορη τοποθέτηση
  Οικονομικό σε σχέση με το μασίφ ξύλο
  Οικολογικό προϊόν
  Διατηρεί τις ιδιότητες του ξύλου
  Ανθεκτικό στην υγρασία και σφουγγαρίζεται άφοβα
 
ΒΙΝΥΛΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ
 
 
 
ΒΙΝΥΛΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

Το βινυλικό δάπεδο αποτελεί μια σύγχρονη και οικονομική λύση για οικίες και επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.α. Προσφέρει ένα μοναδικό και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, είναι ανθεκτικό, αδιάβροχο, δεν απαιτεί συντήρηση και συμβάλλει στη διατήρηση της ποιότητας του αέρα στο χώρο. Διατίθενται σε αμέτρητα σχέδια, χρώματα και υφές.
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
  Αντοχή σε χώρους με αυξημένη κυκλοφορία
  Αξεπέραστη ανθεκτικότητα
  Δεν χρειάζεται συντήρηση
  Μαλακό & ευλύγιστο
  Ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων & υφών
 
ΔΑΠΕΔΑ DECK
 
 
 
ΔΑΠΕΔΑ DECK

Τα δάπεδα deck για εξωτερικούς χώρους κατασκευάζονται από τροπική μασίφ ή συνθετική ξυλεία με λεία ή ραβδωτή αντιολισθητική επιφάνεια. Μπορούν να υποστηρίξουν μεγάλο βάρος, ενώ είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Αποτελούν ιδανική επιλογή για βεράντες, κήπους, ταράτσες και γύρω από πισίνες για οικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
  Μηδαμινή συντήρηση
  Πλύσιμο άφοβα με νερό
  Πιο αδρανές υλικό
  Μεγαλύτερη σταθερότητα χρωμάτων
  Δεν δημιουργεί σκλήθρες
  Δεν ανεβάζει θερμοκρασία
 
 

 
 
Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας, αντιμετωπίζεται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας συνολικά, από την επιλογή του κατάλληλου ξύλινου δαπέδου, τη σωστή τοποθέτησή του μέχρι και την ολοκλήρωσή του ξύλινου δαπέδου. Ακόμα, φροντίζουμε για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων αλλά και την καθαριότητα του χώρου σας.

Η εμπειρία και η ποιότητα που προσφέρουμε, κατά την τοποθέτηση και βελτιστοποίηση δαπέδων, έχει δημιουργήσει ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο αυξάνεται και επιζητά τις υπηρεσίες μας για την ικανοποίηση των εικαστικών αναγκών του.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ