Όροι

 
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ
Τοποθέτηση & Συντήρηση Ξύλινων Δαπέδων Ηλιούπολη Αττική


Η επιχείρησή μας “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, δραστηριοποιείται από το 1990 με την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή ξύλινων δαπέδων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για την ανάδειξη των δαπέδων σας. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και συντήρηση δαπέδων laminate, προγυαλισμένων δαπέδων, βινυλικών δαπέδων καθώς και παρκέ γηπέδων. Παράλληλα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην δημιουργία ξύλινων σκαλών προσφέροντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 

 

 
 

 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα για την οικία, το γραφείο, το ξενοδοχείο και τον κάθε επαγγελματικό σας χώρο που θα τον κάνει ζεστό και ξεχωριστό.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ξύλινων δαπέδων δεν σταματούμε ποτέ να αναζητούμε διαρκώς για νέες και μοντέρνες τάσεις και εξελίξεις, αλλά και νέα - καινοτόμα υλικά στο χώρο του ξύλινου δαπέδου, προκειμένου να μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη και ιδανικότερη λύση για τον χώρο σας.

Είμαστε κοντά σας τόσο κατά την διάρκεια της εξέλιξης των εργασιών συμβουλεύοντας σας και απαντώντας στις απορίες σας όσο και μετά το πέρας των εργασιών για οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Έτσι μέσα από τη σχέση αυτή δημιουργούμε πελάτες - φίλους που είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

Για να ικανοποιήσουµε στο µέγιστο τις ανάγκες σας, συνεργαστήκαµε µε τις µεγαλύτερες εταιρείες ξύλινων δαπέδων, σκάλας, υλικών συγκόλλησης και καθαρισµού πατωµάτων και σας τα προσφέρουµε σε ένα νέο ανακαινισµένο µεγαλύτερο χώρο.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ